Vanhalewyn & Flamant, Geassocieerde notarissen te Kraainem

 

Vanhalewyn & Flamant

Geassocieerde notarissen te Kraainem

Benoemingsprocedure in het notariaat

Hoe wordt men notaris? Welke studies moet men afgewerkt hebben? Wat is het verschil tussen een notaris en een kandidaat-notaris? Zit je met vragen daaromtrent? Ga gerust eens langs bij de notaris.

 

Onze deur staat wijd open

Misschien heb je er nog nooit aan gedacht. Maar bij de keuze van een studierichting, of op het ogenblik dat je je eerste job zoekt, of wanneer je je carrière een andere wending wil geven, steek dan je licht eens op bij het notariaat. De deur staat wijd open...

Het notariaat is voortdurend in beweging. De nieuwe wet op het notariaat van januari 2000 heeft de toegang tot het beroep gedemocratiseerd. Iedereen die aan de selectievoorwaarden voldoet, heeft een kans om notaris te worden.

Maar het notariaat bestaat niet alleen uit notarissen. Er zijn ook juridische en administratieve medewerkers, boekhouders en informatici in deze sector, die heel wat perspectieven biedt, dankzij de aandacht voor permanente vorming.

 
 

Data Protection Officer

Het kantoor heeft een data protection officer aangeduid om de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerkt te garanderen. Elke aanvraag omtrent de bescherming van de persoonsgegevens van het kantoor alsook elke aanvraag in verband met de uitoefening van de rechten van de betrokkenen kan gericht worden aan privacy@belnot.be .